Amintirile din ziua nuntii noastre – menite sa tina o viata

Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 83
Flori perfecte pentru aranjamentele tomnatice
April 1, 2019
Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 109
Nunta perfecta ? Acum este posibil cu ajutorul Maldini Timisoara
April 24, 2019

Amintirile din ziua nuntii noastre - menite sa tina o viata

Pentru marea noastra majoritate, ziua nuntii este una dintre cele mai importante si fericite zile din viata noastra, una pe care nu numai ca o asteptam cu nerabdare, dar pe care o si planificam in cele mai mici detalii, pentru a ne asigura ca totul merge ca pe roate si pentru a fi siguri ca nimic rau nu se poate intampla.

Pana la urma, daca nu retinem in mod placut fix ziua in care alegem sa ne unim destinul cu iubirea vietii noastre, ce alta zi am putea sa alegem pentru a ne ramane intiparita in memorie ?

Planificarea unei nunti presupune foarte multe detalii, unele mai importante, altele minore – insa cumulul acestora va face ziua cu pricina sa fie un succes sau o zi ratata.

Astfel, trebuie sa ne gandim din timp la detalii precum :

  • ce sala de nunti sau restaurant vom rezerva ?
  • cand, in ce anotimp, alegem sa ne planificam nunta ?
  • ce meniuri vom pune la dispozitia invitatilor nostri?
  • ce invitati vom dori sa avem alaturi de noi ?
  • cine va imortaliza toate momentele placute sau haioase din cadrul nuntii noastre ?

In ceea ce priveste serviciile de tip foto-video pe care le vom alege pentru ziua nuntii noastre, trebuie sa luam de asemenea in considerare foarte multi factori. Asadar, periplul nu se incheie dupa gasirea unei sali de nunti in Timisoara spre exemplu, ci se continua cu gasirea unui forograf profesionist care sa ne inteleaga viziunea si sa ne ajute sa putem rememora toate clipele placute de la nunta noastra.

Fie ca discutam despre o nunta tinuta in mijlocul verii sau in toiul iernii, despre clasicele fotografii in cadrul salii de nunti sau a restaurantului unde se tine evenimentul, sedinte foto in natura sau sedinta de tip “trash the dress”, trebuie sa ne asiguram ca serviciile foto-video sunt de o calitate impecabila.

Pentru ca, de ce sa nu recunoastem, cu totii vrem o amintire placuta, o poza care sa ne aduca aminte de acele momente, un scurt clip alaturi de prietenii si familia noastra care sa treaca peste ani si sa ne fie mereu alaturi!