Avantajele unui cocktail-bar la nuntă

Cand rezervam sala de nunti pentru ziua noastra perfecta?
March 11, 2019
Tot ce trebuie să ştiţi despre masa de prezidiu
April 1, 2019

Cocktail-bar-ul este un element din ce în ce mai prezent la nunţile româneşti, acesta având numeroase avantaje. Deşi poate părea scump, trebuie să ştiţi că lucrurile nu stau deloc aşa. Tocmai de aceea, în articolul de astăzi veţi afla avantajele unui astfel de bar, şi cum poate acesta să vă scutească de cheltuieli inutile.

Combinaţii inedite

Cel mai mare avantaj al cocktail-bar-ului o reprezintă posibilitate pe care o au invitaţii. Astfel, aceştia pot încerca diferite cocktail-uri, alcoolice sau non-alcoolice, acestea fiind acompaniate de o muzică bună şi o atmosferă pe măsură. În plus, băuturile vor fi frumos decorate şi ornate, acest lucru reuşind să atragă atenţia invitaţilor de la nuntă. Mai mult decât atât, cocktail-urile reprezintă o modalitate pentru doamne de a fi puţin mai curajoase, tocmai datorită băuturilor colorate şi fructate.

Consumaţie redusă

De cele mai multe ori, atunci când alegem băuturile care vor fi aşezate pe mese, acestea sunt desigilate, ajungând să nu fie consumate în totalitate, iar în final, producându-se mai multă risipă decât economie. Astfel, în cadrul cocktail-barului, sticlele vor fi desfăcute una câte una, deci nu se va mai produce aceeaşi risipă de băutură, ca în cazul unei nunţi obişnuite. În plus, prezenţa barului vă va ajuta să diversificaţi băuturile din ziua cea mare, nefiind nevoie să achiziţionaţi câte o sticlă pentru fiecare masă în parte.

O notă de rafinament

Fără doar şi poate prezenţa barului cu băuturi reprezintă o notă de eleganţă, transformând întregul eveniment la un alt nivel. Tocmai de aceea, deşi poate părea un moft, din contră. Cu ajutorul acestuia, veţi cheltui sume mult mai reduse de bani iar efectul va fi unul de 100 de ori mai apreciat de către invitaţi. În plus, prezenţa unui asemenea serviciu va crea impresia de lux şi opulenţă, iar în cazul în care aveţi ca temă principală excentricul, cocktail-bar-ul este unul dintre elementele care va menţine această tematică vie pe tot parcursul serii.

În final, pentru mai multe sugestii, echipa restaurantului Maldni vă stă la dispoziţie. Maldini este un restaurant de nuntă din Timişoara, cu o experienţă de peste 15 ani în desfăşurarea şi organizarea de evenimente, printre care se număru nunţile, botezurile sau evenimente profesionale. Aşadar, alături de echipa sa, veţi cunoaşte adevăraţi profesionişti, dorinici să vă ajute şi să vă îndrume pe tot parcursul organizării evenimentului vostru. Pentru că ştim cât de importantă este o nuntă, Maldini vă va fi alături în fiecare moment, pentru o experienţă de neuitat!