Flori perfecte pentru aranjamentele tomnatice

Sala de nunti ideala pentru fiecare dintre noi - cand si unde ne vom organiza nunta ?
Tendințe în aranjamente florale
April 1, 2019
Amintirile din ziua nuntii noastre - menite sa tina o viata
Amintirile din ziua nuntii noastre – menite sa tina o viata
April 15, 2019

Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 83

Toamna este sezonul în care tot mai multe evenimente se petrec, tocmai datorită frumuseţii anotimpului, în care totul se transformă. Culorile arămii ne fac să devenim mult mai melancolici, iar cu această ocazie, şi evenimentele suferă transformări. Tocmai de aceea, în articolul de astăzi v-am pregătit câteva idei de aranjamente cu ajutorul cărora evenimentul dumneavoastră va străluci sub razele blajine ale soarelui de toamnă.

Crizanteme şi trandafiri

Înainte de toate, pentru ca evenimentul dumneavoastră să aibă ca temă principală toamna, vă sugerăm să optaţi pentru culorile ruginii, cum ar fi roşu, cărămiziu, portocaliu, auriu, deci culori calde. De asemenea, în materie de flori, vă puteţi orienta către crizanteme, acestea fiind prezente mai ales în sezonul de toamnă. De asemenea, puteţi alege şi trandafirii, mai ales în culori mai palide. Cu puţină creativitate şi o vază în tonuri maronii, veţi obţine un aranjament pe gustul dumneavoastră, fără să aveţi nevie de cine ştie ce cunoştiinţe de design.

Floarea soarelui şi gerbere

După părerea noastră nici gerberele nu ar trebui să lipsească din aranjamentele florale, tocmai datorită aerului de toamnă pe care acestea le oferă. În plus, aceste flori pot fi găsite într-o gamă foarte variată de culori,însă noi vă sugerăm să alegeţi gerbere în tonuri roşiatice şi cărămizii, eventual şi gerberele care formează acel efect ombre, pentru un aranjament mai spectaculos. Alături de gerbere, vă recomandăm de asemenea o altă floare, tot din aceeaşi familie, şi anume, tradiţionala floarea-soarelui. Deşi poate părea banală, floarea soarelui poate transforma întregul aranjament floral, iar dacă optaţi pentru un eveniment mai rustic, atunci clar aceste flori nu trebuie să vă lipsească de pe mesele invitaţilor. Pe lângă eleganţa acestora, în contrast cu gerberele, decoraţiunile vor arăta fabulos, parcă rupte dintr-un basm.

În final, deşi sunt multe alte flori ce pot fi incluse în astfel de aranjamente florale, noi vă recomandăm să apelaţi la specialiştii în decoraţiuni pentru evenimente, mai ales dacă vă doriţi un aranjament mai special sau sofisticat, ce necesită mai multă îndemânare. Iar pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, restaurantul Maldini vă vine în ajutor. Alături de echipa specializată în decoraţiuni, veţi transforma sălile de evenimente din Timişoara în adevărate peisaje, parca extrase dintr-o poveste cu prinţi şi prinţese. În plus, veţi beneficia de consultanţă pe tot parcursul decorării sălii de evenimente, astfel încât fiecare detaliu să fie pus la punct, iar seara mult aşteptată să fie una de basm.