Organizarea nuntii noastre ideale- un proces de durata

Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 71
Nunta perfecta in decorul de vis al iernii
January 7, 2019
Nunta de Vis in Timisoara
Nunta de vis in Timisoara
February 10, 2019

O nunta este de regula cel mai fericit moment din viata noastra, momentul la care ne gandim si pe care il planuim inca de cand il intalnim/o intalnim pe cel care ne completeaza din goate privintele si alaturi de care vrem sa ne petrecem toata viata. Fie ca este vorba despre dragoste la prima vedere sau despre o relatie indelungata pe care ne gandim sa o oficializam alaturi de prietenii si familia noastra, ziua nuntii noastre este intotdeauna ziua pe care ne-o imaginam ca fiind ideala, ca fiind pur si simplu incununarea relatiei noastre si inceputul unui nou drum ca si cuplu. Pana la urma, ce poate fi mai frumos decat sa ne incepem viata de familie inconjurati de oameni dragi, intr-un decor de vis? Insa cand stam sa ne gandim cu atentie la ziua nuntii noastre, ne dam seama cata presiune se pune pe ziua cu pricina si cat de important este sa planuim lucrurile cu foarte mare atentie si din timp.

Exista deosebit de multe detalii la care trebuie sa ne gandim cand planuim nunta noastra, detalii care mai de care mai diverse precum:

  • gasirea unui organizator de nunti care sa ne inteleaga viziunea si care sa fie dispus sa se plieze pe dorintele noastre
  • rezervarea din timp a salii de nunti pe care ne-o dorim si confirmarea ca aceasta va corespunde intru totul cerintelor noastre
  • gasirea restaurantului perfect pentru noi – deoarece nu toate salile de nunti sunt alaturate unui restaurant
  • gasirea decorului perfect pentru nunta noastra, de la tematica la muzica aleasa si asa mai departe.

Din aceste motive, trebuie sa ne dam seama ca planuirea nuntii noastre este un proces care trebuie inceput din timp. Este cu totul gresit sa consideram ca putem incepe planuirea unei nunti cu doar 2-3 luni inainte de evenimentul in sine, iar un organizator profesionist de nunti va avea mereu in vedere momentul in care dorim sa ne organizam nunta. Daca spre exemplu dorim sa avem parte de o nunta in mijlocul verii, trebuie sa ne gandim cu cel putin un an inainte de eveniment ce sala de nunti ne dorim sa rezervam si ce tip de decor ne-am dori.

Pentru ca perioada verii si a toamnei este una deosebit de ocupata in ceea ce priveste inchirierea de sali de nunti, mai ales cand discutam de sali de nunti dintr-un oras mare precum Timisoara, Maldini Timisoara si echipa noastra va asteapta sa discutam toate detaliile nuntii dumneavoastra de vis oricand va doriti.

Fie ca doriti ca sala de nunti sa fie aranjata intr-un stil clasic, romantic sau intr-un mod inedit, echipa noastra va sta la dispozitie cu cel putin un an inainte pentru a stabili pana in cele mai mici detalii cum va arata cea mai frumoasa zi din viata dumneavoastra. Apelati la noi chiar astazi !