Organizarea unui eveniment perfect pentru copilul dumneavoastra

Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 49
Organizarea de evenimente corporate – o provocare
June 4, 2018
Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 22
Maldini Timisoara va ofera evenimentul perfect!
June 19, 2018

Un eveniment organizat special pentru copii este genul de eveniment la care ne gandim de cateva ori inainte sa il organizam, deoarece este foarte greu de organizat din punct de vedere logistic si trebuie sa avem in vedere foarte multe aspecte. Daca atunci cand organizam un eveniment pentru adulti trebuie sa ne asiguram ca acestia vor avea la dispozitie un spatiu organizat, cand vine vorba despre copii trebuie sa ne gandim la mai multe aspecte : cum sa ii tinem ocupati si sa le asiguram o sursa constanta de distractie, cum sa le asiguram o masa sanatoasa, insa si gustoasa in acelasi timp, ce am putea sa facem pentru ca cei mici sa aiba spatii diverse in care sa se joace si cum sa ii supraveghem pentru ca totul sa mearga bine.

In cadrul unui eveniment organizat special pentru copii, trebuie sa fim siguri ca restaurantul sau locatia pe care o alegem ne pun la dispozitie spatii speciale in aer liber, de exemplu un spatiu special pentru joaca in curtea locatiei, o piscina in jurul careia cei mici se pot distra sau pur si simplu un loc special pentru gratar unde adultii ii pot supraveghea pe cei mici.
Exista insa destul de putine locatii care indeplinesc aceste conditii, avand in acelasi timp spatii pentru adultii care participa la eveniment – deoarece majoritatea locatiilor de acest tip sunt locuri de joaca si asigura spatiul potrivit doar pentru cei mici.

De aceea, Maldini Timisoara vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu cele mai bune oferte pentru evenimentele special create pentru copii. Ce va punem noi la dispozitie:

Acces sala petreceri copii
Loc separat pentru parinti
Meniu (la alegere): Piure/Cartofi prajiti, Snitel de Pui/Piept de Pui la Gratar/Chiftelute de Pui
1 Sampanie pentru copii
1 Animatoare (2 ore) care organizeaza diferite activitati cu copilasii; (costume- Elsa, Rapunzel, Aurora, Alba ca Zapada, Sofia, Minnie Mouse, Pirat, Clopotica)
Set unica folosinta
Decor sala cu baloane
Bauturi: Apa Plata si Fresh/Limonada

Contactati-ne chiar astazi pentru evenimentul perfect !