Organizam Nunti/Botezuri

Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 72
Aranjamente Sala Nunti
June 10, 2017
Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Locatie Maldini 55
Un restaurant pe placul nostru
February 4, 2018
 

Daca va doriti sa organizati un eveniment perfect, fie ca este vorba despre o nunta sau un botez, insa nu vreti sau nu aveti timp sa va stresati cu toate detaliile ce tin de organizarea acestuia, apelati cu incredere la Restaurant Maldini Timisoara si veti avea parte de cel mai frumos eveniment din viata.
Totul fara stres, fara a rata cele mai frumoase momente ale zilei/serii si cu siguranta ca toti invitatii dumneavoastra vor pleca placut impresionati de la noi!

Va doriti un restaurant ideal pentru organizarea de nunti sau botezuri, insa nu stiti la cine sa apelati ? Noi suntem aici pentru dumneavoastra, cu meniuri diverse, aranjamente perfect adaptate gusturilor dumneavoastra si o sala de evenimente de care va veti putea bucura alaturi de invitatii dumneavoastra in seara respectiva!

O locatie superba pentru nunti de vis, meniu foarte delicios, servire impecabila.

- Dany si Ralu
 

Cele mai importante momente din viata noastra merita marcate asa cum trebuie, printr-un eveniment care sa ne aduca impreuna toti prietenii, pe cei dragi si toate persoanele importante. Asadar, lasa-ne sa te ajutam la organizarea nuntii sau botezului perfect, care sa ramana in amintirea tuturor ca un moment plin de fericire!

Call Now ButtonSuna Acum!