Restaurant Botez Timisoara

Restaurantul ideal pentru botezul celui mic.

Restaurant Botez Maldini este centru pentru diverse evenimente, ce ofera o noua dimensiune a bunului gust si a serviciilor de calitate. Este un restaurant situat în Timisoara destinat evenimentelor, de la seminarii si conferinte, pana la nunti, botezuri – restaurant Timisoara.

Restaurant Botez Maldini acoperă o gama diversificata de evenimente, adresandu-se tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment. Cautam sa lasam o amprenta personalizata, pentru ca dumneavoastra, sa va bucurati din plin, fie pentru o nunta de vis, un seminar sau o conferinta, fie pentru un bal de absolvire, doar la Restaurant Maldini, in Timisoara.

Restaurant nunti si botezuri – Restaurantul Maldini, destinatia exclusiva a evenimentelor speciale din Timisoara, se afla pe strada Calea Martiriilor 1989 nr.172.

Echipa de la Maldini Timisoara este alcatuita din profesionisti care va vor ajuta sa organizati evenimentul perfect, in cele mai bune conditii si cu garantia ca veti fi mereu multumiti de serviciile noastre.

Telefon: 0722 712 077

Call Now ButtonSuna Acum!