Un eveniment perfect pentru copilul dumneavoastra

Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Locatie Maldini 55
Un restaurant pe placul nostru
February 4, 2018
Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Locatie Maldini 32
Maldini Timisoara organizeaza evenimente deosebite doar pentru dumneavoastra
April 10, 2018

In organizare unui eveniment destinat celor mici, trebuie sa ne gandim la foarte multe aspecte- pornind de la numarul de copii care vor fi prezenti, la mancarea servita, si pana la cum ii vom distra pe cei mici si ajungand pana la detalii precum modul in care vom primi parintii copiilor in cauza. Copiii prefera de cele mai multe ori decoruri vesele, care sa implice multe baloane, muzica, tot felul de decoratiuni colorate si personaje din desene animate , pentru a ii distra si a le pune imaginatia la lucru.
In cele mai multe cazuri insa locurile de joaca ce pun la dispozitie toate acestea sunt foarte ocupate sau sunt rezervate cu foarte mult timp inainte, nu ne pun la dispozitie toate cele necesare unei petreceri reusite sau au tot felul de inconveniente.

De aceea venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si va punem la dispozitie, in cadrul restaurantului Maldini Timisoara, posibilitatea de a organiza petrecerea ideala pentru copiii dumneavoastra si prietenii lor, pentru ca va asiguram tot ceea ce va trebuie :

-acces sala petreceri copii
-loc separat pentru parinti
-meniu (la alegere): Piure/Cartofi prajiti, Snitel de Pui/Piept de Pui la Gratar/Chiftelute de Pui
-1 animatoare (2 ore) care organizeaza diferite activitati cu copilasii; (costume- Elsa, Rapunzel, Aurora, Alba ca Zapada, Sofia, Minnie Mouse, Pirat, Clopotica)

Toate acestea la un pret rezonabil, bineinteles. Prin urmare, va asteptam cu drag , pentru petrecerea perfecta !