Evenimentul ideal doar cu Maldini Timisoara

Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Locatie Maldini 32
Maldini Timisoara organizeaza evenimente deosebite doar pentru dumneavoastra
April 10, 2018
Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Petreceri Copii 1
Evenimentul perfect pentru copilul dumneavoastra
June 4, 2018

Restaurantul Maldini Timisoara va pune la dispozitie si un spatiu exterior de care sa va bucurati in cadrul evenimentului dumneavoastra, cu o piscina exterioara si un gratar exterior pe care il puteti folosi in cadrul evenimentelor organizate in timpul verii, iar piscina
poate constitui fundalul ideal pentru fotografiile dumneavoastra, ca sa puteti rememora evenimentul in cauza cu placere.
Echipa noastra se va asigura ca veti avea parte de cea mai frumoasa zi din viata dumneavoastra, in atmosfera ideala si cu cele mai frumoase decoruri posibile, totul la preturi rezonabile si realizat in conditii optime pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de evenimentul
la care veti participa, fara a va stresa cu detalii organizatorice inutile.

Cu atat mai mult cand discutam despre organizarea de evenimente pentru copii, intervin foarte multe variabile ce trebuie indeplinite si la care trebuie sa fim atenti. Trebuie sa discutam in astfel de situatii despre mai multe idei, precum modul in care este spatiul organizat, daca decorurile sunt sigure pentru copii sau daca sunt distractive, colorate si atractive pentru cei mici, daca in cadrul spatiului unde vrem sa organizam evenimentul exista spatii separate pentru grupuri diferite de copii si asa mai departe.
Pe langa toate acestea, trebuie sa ne gandim cu grija daca mancarea, gustarile si sucurile servite la petrecerea celor mici vor fi pe gustul lor si daca le putem servi acestora cu siguranta ca nu le vor face rau.

De aceea, Restaurantul Maldini Timisoara va ofera acum :

-Acces sala petreceri copii
-Loc separat pentru parinti
-Meniu (la alegere): Piure/Cartofi prajiti, Snitel de Pui/Piept de Pui la Gratar/Chiftelute de Pui
-1 Sampanie pentru copii
-1 Animatoare (2 ore) care organizeaza diferite activitati cu copilasii; (costume- Elsa, Rapunzel, Aurora, Alba ca Zapada, Sofia, Minnie Mouse, Pirat, Clopotica)
-Set unica folosinta
-Decor sala cu baloane
-Bauturi: Apa Plata si Fresh/Limonada

Toate acestea cu siguranta ca veti fi multumiti de serviciile oferite de noi si ca veti retine cu drag aceste momente. Contactati-ne cu incredere si va promitem cele mai bune conditii de organizare !