Evenimentul perfect pentru copilul dumneavoastra

Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Locatie Maldini 46
Evenimentul ideal doar cu Maldini Timisoara
April 10, 2018
Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 49
Organizarea de evenimente corporate – o provocare
June 4, 2018

In viata celor mici exista momente deosebite care trebuiesc sarbatorite pe masura asteptarilor, deoarece le vor ramane mereu in memorie ca fiind unul din momentele placute si memorabile din copilaria lor. Pentru aceste evenimente avem nevoie de locatia perfecta pentru a ne asigura ca toate conditiile pe care copilul nostru le merita si le asteapta vor fi indeplinite. Insa cum sa alegem locatia perfecta cand exista atat de multe variante si cand este vorba despre atat de multe optiuni din care putem alege, de la locuri de joaca la tot felul de locatii in care se organizeaza petreceri pentru copii?
Este foarte important sa ne asiguram ca locul in care vom organiza ziua de nastere a celui mic sau orice alt eveniment legat de copii nostri indeplineste cateva conditii esentiale si ca nu vom avea parte de batai de cap.

Maldini Timisoara va ofera locatia perfecta pentru astfel de evenimente, venind cu o multime de avantaje si de oferte de nerefuzat. Astfel, noi va oferim pentru petrecerile celor mici urmatoarele facilitati:

Acces sala petreceri copii
Loc separat pentru parinti
Meniu (la alegere): Piure/Cartofi prajiti, Snitel de Pui/Piept de Pui la Gratar/Chiftelute de Pui
1 Sampanie pentru copii
1 Animatoare (2 ore) care organizeaza diferite activitati cu copilasii; (costume- Elsa, Rapunzel, Aurora, Alba ca Zapada, Sofia, Minnie Mouse, Pirat, Clopotica)
Set unica folosinta
Decor sala cu baloane
Bauturi: Apa Plata si Fresh/Limonada

Asadar, de ce sa nu apelati la noi cand vine vorba de organizarea petrecerii perfecte pentru copilul dumneavoastra ? Ne vom ocupa de toate aspectele legate de organizarea evenimentului in sine si ii vom distra pe cei mici, astfel incat vor pleca de la noi mai mult decat incantati si vor povesti tuturor cat de mult s-au bucurat de evenimentul organizat!