Nunta perfecta in decorul de vis al iernii

Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 107
Organizarea nuntii perfecte in Timisoara
November 1, 2018
Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 65
Organizarea nuntii noastre ideale- un proces de durata
February 4, 2019

Suntem obisnuiti cu ideea ca trebuie sa ne organizam nunta in sezonul clasic, toamna sau, de ce nu, vara – pentru ca decorul sa fie unul insorit, vremea sa “tina cu noi” si totul sa mearga fara schimbari imprevizibile din partea conditiilor meteorologice.

Poate din acest motiv, organizarea unei nunti in sezonul rece pare neobisnuita – pana la urma cine isi organizeaza nunta iarna ? Pentru ca suntem atat de agasati zilnic chiar de poze si idei pentru nunti organizate in anotimpuri mai calduroase, tindem sa trecem cu vederea posibilitatea organizarii celuimai important eveniment din viata noastra, nunta, in timpul iernii. Cum sa organizam o sedinta foto profesionista fara ajutorul soarelui , cum vom putea sa ne obisnuim cu ideea ca peste rochia de mireasa va trebui purtata o haina calduroasa si asa mai departe… toate acestea sunt considerente care ne fac sa evitam si sa ne gandim la o posibila nunta in timpul iernii.

Insa o nunta organizata iarna prezinta o serie de avantaje care nu trebuiesc trecute cu vederea si care se pot dovedi a fi esentiale in organizarea nuntii perfecte. Printre acestea, cele mai importante aspecte care trebuie amintite sunt :

  • O nunta organizata iarna va fi cu siguranta ceva inedit in cercul dumneavoastra de cunostinte si prieteni, deci veti beneficia automat de factorul de originalitate
  • Alegand sa ne organizam nunta iarna, putem sa ne alegem sala de nunti unde vrem sa fie organizat evenimentul nostru, deoarece in sezonul rece salile de nunti, mai ales cand este vorba despre o sala de nunti dintr-un oras mare precum Timisoara, sunt mai degraba ne-ocupate. Prin urmare, scade stresul legat de gasirea unei sali de nunti libere pe data pe care ne-o dorim noi.
  • De cele mai multe ori, restaurantele care au sali de nunti sunt mai mult decat incantati de ideea de a organiza o nunta iarna, pentru ca nu exista atat de mult stres legat de organizarea lor si programele restaurantelor nu sunt atat de aglomerate ca in sezonul clasic – vara-toamna.
  • O sala de nunti ideala va putea fi aranjata special pentru cerintele noastre, fie cu un decor centrat pe tema iernii de afara, fie cu unul in total contrast, exotic sau maritim. De asemenea, putem negocia un pret mai scazut sau anumite facilitati pe care restaurantul in cauza ni le poate oferi : in cazul in care exista un spatiu exterior putem organiza o sedinta foto inedita sau alte asemenea facilitati.
  • Sedinta foto ce urmeaza evenimentului in sine va fi una cu adevarat speciala, centrata intr-un peisaj de vis, plin de zapada si cu siguranta originala, deci de ce sa nu profitam din plin de frumusetea acestui anotimp ?

Prin urmare, ideea unei nunti iarna este nu doar demna de luat in considerare, ci de-a dreptul originala si care trebuie sa fie pusa in prim-plan in preferintele noastre ca si date de organizare a nuntii ideala. Sali de nunti mai libere, sedinte foto originale, toate acestea sunt puncte in plus pe care trebuie sa le marcam cand vine vorba despre nunta noastra ideala !