Tendințe în aranjamente florale

Cum alegem sala de nunti perfecta pentru noi
Sfaturi pentru o nuntă vintage
April 1, 2019
Restaurant Nunti, Botezuri - Sala Evenimente Timisoara - Aranjamente Sala 83
Flori perfecte pentru aranjamentele tomnatice
April 1, 2019

Sala de nunti ideala pentru fiecare dintre noi - cand si unde ne vom organiza nunta ?

Pentru obţinerea unor săli de evenimente perfecte este nevoie şi de aranjamente pe măsură. Tocmai de aceea, în cazul în care deja aţi ales tematica evenimentului dumneavoastră, nu mai rămâne decât să adaptaţi decoraţiunile în funcţie de acesta. Astfel că, în articolul de astăzi veţi descoperi cele mai noi tendinţe, în funcţie de ceea ce vă doriţi să transmiteţi invitaţilor prin tematica evenimentului.

Rustic sau elegant?

Dacă optaţi pentru un eveniment mai rustic, trebuie să ştiţi că nu aveţi nevoie de materiale deloc sofisticate pentru un decor mai mult decât perfect. Aşadar, vă sugerăm să optaţi pentru gerbere sau floarea soarelui, pentru a crea un contrast mult mai rustic. De asemenea, dacă evenimentul dumneavoastră se va desfăşura în lunile de toamnă, cu atât mai bine se vor armoniza aceste aranjamente cu peisajul de afară. Pentru vaze, puteţi opta pentru vasele ceramice, care să ofere mai mult tradiționalism peisajului. Sau, în cazul în care nu vreţi să rupeţi florile, vă recomandăm ghivecel cu flori, pe care să le personalizaţi în funcţie de nunta dumneavoastră.

În schimb, în ceea ce priveşte un eveniment mai elegant, aşa cum preferă majoritatea clienţilor, vă recomandăm să optaţi pentru florile albe, îndiferent ce fel de flori. Puteţi alege calele, lalelele, bujorii, trandafirii, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi de culorile pe care le veţi folosi. Pentru un plus de rafinament, vă sugerăm să adăugaţi câteva pietricele sau lumânări mai speciale, care, cu siguranţă, vor crea un cadru de poveste.

Simplu sau extravagant?

Dacă vă doriţi un eveniment simplu, care să nu includă elemente nonconformiste, atunci recomandarea noastră este să alegeţi detalii cât mai simple, dar care să vină în completarea întregului restaurant. De exemplu, puteţi opta pentru vaze simple, care să conţină câteva floricele. Acestea pot fi într-o singură culoare, astfel încât să creaţi un contrast cu restul mesei, sau, dacă vă doriţi un plus de rafinament, dar totodată nu vreţi să vă abateţi de la simplitate, puteţi alege floricelele cu mai multe fluorescenţe. Cu siguranţă vor arăta fabulos!

În schimb, dacă facem referire la o nuntă mai extravagantă sau nonconformistă, elementele menţionate în fragmentul anterior nu se aplică şi în acest caz. Pentru a întoarce toate privirile invitaţilor este nevoie de aranjamente parcă scoase din operele de artă. Alegeţi aranjamente cât mai sofisticate, căci excentricul este cel care va guverna întreaga seara. Nu este nevoie să alegeţi flori; cu siguranţă un ornament excentric este mai mult decât suficient.