Sfaturi pentru o nuntă vintage

Tot ce trebuie să ştiţi despre masa de prezidiu
April 1, 2019
Sala de nunti ideala pentru fiecare dintre noi - cand si unde ne vom organiza nunta ?
Tendințe în aranjamente florale
April 1, 2019

Cum alegem sala de nunti perfecta pentru noi

Sălile de nunţi vintage sunt la mare căutare, oferind un aer parizian nunţii, însă pătrând o notă discretă de eleganţă şi rafinament exact ca în secolul al XIX-lea. Cu toate acestea, trebuie să ştiţi că puteţi recrea chiar şi dumneavoastră acest aer chic, fără să cheltuiţi sume impresionante pe saloane scumpe care să recreeze atmosfera vintage. Puteţi obţine aceeaşi atmosferă, introducând doar câteva elemente care vor forma acel je ne sais quoi. Însă, pentru mai multe detalii, în articolul de astăzi vom dezbate cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştiţi şi să le aveţi dacă vă doriţi un restaurant parcă extras din cărţile de istorie.

Elemente din natură

Cel mai important sfat pe care îl puteţi urma atunci când vă doriţi o nuntă vintage este să vă folosiţi de lucrurile ce pot fi găsite în natură. Spre exemplu, pentru a decora mesele, vă puteţi folosi de spice de grâu şi de câteva firicele de lavandă. Cu sigurnaţă vor arăta demenţial, iar contrastul de culori nu va fu unul ratat. În plus, veţi menţine o notă de eleganţă şi rafinament, fără să cheltuiţi sume generoase pe aranjamente florale mult prea scumpe. În plus, vă puteţi folosi şi de frunze, pentru a crea panoul unde veţi face fotografii cu invitaţii de la nuntă. Aşadar, cu ajutorul a câteva elemente simple, veţi putea crea detalii vintage, care să vă accesorizeze nunta într-o manieră elegantă şi rafinată.

Alegeţi culori pastelate

Deşi poate părea tentant să alegeţi culori vibrante cum ar fi roşul sau albastrul, suntem de părere că tonurile de pastel reuşesc să întroducă mult mai bine invitaţii în lumea vintage. De exemplu, puteţi opta pentru verde pastel, sau roz pastel dacă sunteţi o persoană mai visătoare şi elegantă. De asemenea, aceste culori se potrivesc perfect mai ales dacă evenimentul mult visat se va desfăşura primăvare, soarele creând un contrast mirific cu nuanţele de pastel. De asemenea, încercaţi să vă menţineţi în acelaşi paletar de culori, pentru a nu părea totul foarte încărcat. Alegeţi elemente simple, care să se poată integra foarte uşor în peisajul salonului. În plus, vă recomandăm să lăsaţi tonurile de alb să guverneze întreaga seara. Fiind un simbol al purităţii, albul va introduce invitaţii în atmosfera veche a anilor 1800-1900, fără să fie nevoie de investiţii exorbitante. În final, un ruj roşu pe buzele miresei şi un zâmbet sincer va accesoriza perfect întreaga nuntă!